SRBINU PROPAO TRANSFER ZBOG KATARA? Albanac otkrio da je Sergej Milinković Savić bio blizu selidbe u ovaj klub
Foto: AP/AP Photo/Gregorio Borgia

 

Pričao je uspešni fudbalski menadžer Serđo Mezi u opširnom intervjuu o mnogim igračima, ali je poseban akcenat stavio na našeg Sergeja, koji je godinama jedan od najtraženijih igrača Lacija.

- Pre prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Kataru, ekskluzivno, zatvarali smo transfer sa Lacijom, Milinković-Savićem i Monakom. Međutim, svi znamo da se Srbin smatra blagom za ovaj italijanski klub i zbog toga nije postignut dogovor.

Otkrio je Mezi i detalje propalog transfera.

SRBINU PROPAO TRANSFER ZBOG KATARA? Albanac otkrio da je Sergej Milinković Savić bio blizu selidbe u ovaj klub

AP Photo/Gregorio Borgia

 

- Iako je Monako nudio cifru od oko 60-70 miliona evra, predsednik Lacija Lotito je želeo više, odustali smo, pre svega zbog ne baš srećnog puta Srbije u Kataru. Ako ostavimo ovu priču po strani, imamo i dva hrvatska igrača na koje treba obratiti pažnju, koji dolaze iz Lokomotive Zagreb, a među njima je i napadač Indrit Tuci. Fizički jak, verovatno ga očekuje budućnost Ibrahimovića - rekao je između ostalog Serđo Mezi.

Inače, fudbalski reprezentativac Srbije Sergej Milinković Savić jedan je od onih o čijem se transferu uveliko piše u Italiji, a potencijalni naredni klub prema pisanju italijanske "Gazete delo sport" je Milan.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading