ŠOK ZA VLAHOVIĆA I JUVENTUS Stigla konačna presuda, "staroj dami" oduzeto 10 bodova, plasman u Evropu pod znakom pitanja
Foto: AP/AP/Spada

Prvobitno je klub bio kažnjen sa 15 bodova, potom su im bodovi vraćeni, ali ovoga puta je doneta konačna presuda. Juventus je dobio kaznu od 10 bodova, što znači da će veoma teško doći do Lige šampiona iduće sezone!

Juventus se trenutno nalazi na drugoj poziciji sa 69 bodova, ali kada im se oduzme 10, oni padaju čak do osmog mesta, koje im ne garantuje nikakvo takmičenje u Evropi iduće sezone!

VAŽNO SAOPŠTENJE "DELIJA" PRED PROSLAVU TITULE "Evo zašto nećemo šetati do Kalemegdana"

To bi ozbiljno moglo da uzdrma ovu ekipu za koju nastupa Dušan Vlahović, koji će nakon toga skoro izvesno i napustiti klub iz Torina, a kak ose moglo čuti, za njega su zainteresovani brojni evropski velikani poput Čelsija i Bajerna.

Poprilično je duga saga zbog finansijskog delovanja ovog kluba, još u januaru je oduzeto 15 bodova zbog rukovodilaca kluba, te su Bjankoneri dobili penale u visini od čak 15 bodova, iako im je pretilo izbacivanje u drugu ligu.

Potom je odlučeno da im se vrate bodovi, ali da se sačeka nova presuda. Konačno, stigla je i ta presuda, a ona glasi - 10 bodova kazne za Juventus. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading