KAKAV MOTIV Bokserska šampionka silno motivisala fudbalere: Gola za opstanak (FOTO)
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Fudbaleri Lidsa su dobili silan motiv, neki bi rekli bezobraznu ponudu, da izbore opstanak u Premijer ligi. Videće Ebani Bridžis - golu!

KAKAV MOTIV Bokserska šampionka silno motivisala fudbalere: Gola za opstanak (FOTO)

AP/Rui Vieira

 

Svetska bokserska šampionka, poznata i kao velika navijačica kluba iz Jorkšira, obećala je timu Sema Alardajsa skidanje, samo da ne ispadnu iz najviše ranga.

 

 

Beli su se, podsećamo, vratili u PL leta 2020, posle 16 godina odsustva...

 

 

- Hej, momci, ako ostanete u ligi, ući ću u svlačionicu, skinuću majicu i „baciću“ vam grudi ili nešto slično. Poljubiću vas, bilo šta. Daću vam besplatnu pretplatu na moj Onlifans. Molim vas, ostanite, nemojte me razočarati - očajnički je poručila 36-godišnja Australijanka.

 

 

Bombarderka, a nastavnica matiša

Bridžisova je svetska IBF šampionka u bantam kategoriji od 2022. U karijeri ima devet pobeda (četiri nokautom) i jedan poraz. Nadimak joj je Plava Bombarderka, zbog kose jasno, a i zbog trenera Arnela Bombadera Barotilja. Pre nego što je navukla rukavice - i one su često u bojama Lidsa - trenirala je karate, kik-boks, tajlandski boks, bavila se bodibildingom. Po profesiji je nastavnica matematike.

Lids je u zoni ispadanja i ima dva teška meča do kraja - Vest Hem u gostima (danas) i Totenhem kod kuće (28. maj). Everton, prvi iznad linije, juče je gostovao Vulvsima, a naredne nedelje dočekuje Bornmut...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading