POBUNA U ITALIJI Igračima se ne dopada taktika Alegrija, svi se pitaju kakvu će ulogu imati Vlahović i Kostić
Foto: AP/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Veliki broj fudbalera Juventusa nije zadovoljan i to više niko ne može da sakrije. U sezoni kada je klub bio kažnjavan zbog velikih finansijskih malverzacija i u godini u kojoj igraju užasan fudbal, nije iznenađenje što postoji nezadovoljstvo. Tako italijanski mediji pišu da su se igrači "stare dame" konačno pobunili protiv trenera Maksa Alegrija zamerivši mu stotinu stvari, posebno način na koji je vodio utakmicu u polufinalu Lige Evrope protiv Sevilje. 

Kao što je dobro poznato, Juventus je ispao u produžecima, iako je vodio u Sevilji golom Dušana Vlahovića, ali nakon toga došlo je do pada, pogrešnih odluka i malo po malo - shvatanja da u ovoj sezoni neće biti osvojen nijedan trofej. I to uglavnom znači i promene na klupi, ali Alegrija i dalje ne daju čelnici kluba. 

POBUNA U ITALIJI Igračima se ne dopada taktika Alegrija, svi se pitaju kakvu će ulogu imati Vlahović i Kostić

Fabio Ferrari/LaPresse via AP

 

POSLE SKANDALA De Bruje urlao na Pepa: Volim kad vičemo jedan na drugog

Poslednje informacije govore da su pobunu u svlačionici napravili Anhel di Marija, Federiko Kjeza i Huan Kvadrado, dok čak list "Republika" ide toliko daleko i objašnjava da je Kolumbijac najviše besan na taktičku postavku. Kvadrado je uoči utakmice kazao da će njegov klub igrati visoki presing, ali samo ako im to dozvoli Maks Alegri. Kao da su i sami igrači zbunjeni što se jedini trude da igraju "skroz drugačiji fudbal" u odnosu na ostatak sveta.

Di Marija nije zadovoljan što je igrao kao napadač protiv Sevilje, dok oko njega nikoga nije bilo na 35 metara, dok je Kjeza ljut što u formaciji 3-5-2 nema mesto na kom može da igra svoj najbolji fudbal. Za sada nije poznato šta o svome tome misle srpski igrači Dušan Vlahović i FIlip Kostić i da li su "deo ovog klana".

S obzirom na partije koje pruža Juventus, neće biti iznenađenje da veliki broj igrača tokom leta zatraži transfer pošto više ne mogu da trpe Maksa Alegrija i njegove taktičke zamisli. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading