NEĆU DA SE MENJAM, VEĆ DA... Prva Mitrova velika ispovest posle brutalne kazne
Foto: AP/AP/Adam Davy

- Srećan sam, ali se osećam i pomalo krivim jer da nije bilo suspenzije mogao sam da postignem još golova. Nikada nećemo saznati koliko bi to bilo, ali verujem u sebe i verujem da sam mogao da bih imao bolji učinak na kraju sezone da sam igrao te utakmice - istakao je Mitrović na početku razgovora za Skaj.

Nastavio je u istom ritmu.

- Jasno je da nije trebalo tako da reagujem. Posle nekoliko dana razgovarao sam sa sudijom i objasnio mu da nije bilo ništa lično. Važno mi je da je svestan toga. Bila je to samo reakcija u trenutku.

Pokušao je Mitrović i da objasni svoj potez.

- Takav sam tokom utakmica - emotivan. Mnogo mi je stalo do ovog kluba i uvek želim da pobeđujemo. Nisam se kontrolisao, napravio sam grešku i prihvatio kaznu. Izvukao sam pouke, ali moj stil igre neće se mnogo promeniti. Ja imam pobednički mentalitet, bez obzira da li igram video igricu ili sam na terenu. Uvek hoću da pobedim.

RIŠI, OPROSTI Kolibari se naslađuju trijumfom: Mitar smenio premijera (FOTO)

Otkrio je Fulamov golgeter i šta mu je rekao trener Marko Silva.

- Mnogo smo pričali. Rekao mi je da se ne menjam, nego da se bolje kontrolišem... Takav sam, ali pitajte bilo kog sudiju, uvek se rukujem sa njima posle utakmice - uverava Mitrović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading