SUNCE IBICE Najpoznatija sportska novinarka pokazala stomak u društvu golmana kiksare
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Na suncu Ibice zagrljaji, osmesi, poljupci... Cveta ljubav!

SUNCE IBICE Najpoznatija sportska novinarka pokazala stomak u društvu golmana kiksare

Profimedia

 

Najpoznatija sportska novinarka Dileta Leota (na Instagramu ima 8,7 miliona pratilaca) i njen dečko, nemački golman Loris Karijus, „proslavljen“ u finalu Lige šampiona 2018, uživaju na španskom ostrvu. Fotke paparaca pokazuju koliko su srećni zajedno, u iščekivanju prvenca.

 

 

Lepotica sa Sicilije je nosila jednodelni beli kupaći kostim, koji nije skrivao njen stomak. Dileta je, podsećamo, pre mesec i po potvrdila da je otac njenog deteta 29-godišnji Karijus, mada su svetski mediji još u februaru pisali da je trudna.

 

 

„Moramo vam nešto reći, ali zar to već niste znali? Prštimo od veselja. Mi i moj stomak“, napisala je tad 31-godišnja novinarka, i dodala:
„Uskoro će nas biti troje.“

 

 

Ispratila Napolijevu titulu

Leota je zaštitno lice DAZN televizije i trudnoća joj izgleda ne smeta da i dalje radi. Poslednja utakmica s koje se javljala u program bila je Napoli - Fjorentina 7. maja, kad se na stadionu „Dijego Maradona“ slavila titula.

 

Dileta je pre Karijusa, danas člana Njukasla, bila u vezi s turskim glumcem Jamanom, italijanskim bokserom Skamakom i zemljakom biznismenom Mamijem. Povezivali su je i s fudbalskom legendom Zlatanom Ibrahimovićem, ali ni ona ni on to nikad nisu komentarisali.

- Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe - jednom prilikom je rekla.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading