BROD KOJI JE POTONUO Deki Stanković sa Sampdorijom i zvanično ispao u Seriju B
Foto: AP/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Porazom od Udinezea na gostovanju, ekipa Sampdorije koju vodi srpski stručnjak i zvanično je ispala iz Serije A i preselila se u drugi rang takmičenja i to čak četiri kola pre kraja - 2:0 (2:0). 

Na papiru je stanje sledeće - Sampdorija je do sada sakupila svega 17 bodova, a prva ekipa iznad crte je Verona koja stoji na 30 poena. Razlika je 13, a u opticaju je još samo 12 bodova. 

Još pre nekoliko kola postojale su indicije da će Stanković eventualno i pre kraja sezone napustiti brod koji tone, čak je i podneo ostavku čelnicima kluba iz Đenove, ali su ga oni odbili i rekli da će se o njegovoj sudbini odlučivati hladnih glava kada se sve završi.

(UŽIVO) PARTIZAN - NOVI PAZAR Crno-beli imaju veći posed, Pazarci zaigrali ofanzivnije

BROD KOJI JE POTONUO Deki Stanković sa Sampdorijom i zvanično ispao u Seriju B

EPA/Alessandro Di Marco

 

A deluje da je sada sve i definitivno gotovo... Da stvar bude još neverovatnija, ekipa Đenove se iz Serije B vraća u Seriju A, tako da je to još jedan jak udarac za sve navijače Sampdorije. I to samo nekoliko godina nakon što su širom ovog grada navijači Sampe bukvalno "sahranjivali" rivalski klub na ulicama.

Udineze je, dakle, potpisao poslednju presudu Dejanu Stankoviću, a oba gola večeras videli smo tokom prvog poluvremena utakmice. Vođstvo je doneo Pereira još u 9. minutu, a konačan rezultat je na asistenciju Lovrića postavio Masina u 34. minutu.

Ekipa Udinezea nema nikakve ambicije u nastavku sezone, pošto je sakupila 46 bodova i potpuno je mirna u sredini tabele. Zapravo, još čak tri ekipe imaju isti broj poena, a to su Fjorentina, Torino i Monca, pa svi oni dele osmo mesto. 

 

 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading