MLADENOVIĆ IZAZVAO HAOS, PA POSLAO PORUKU O ovome više neću javno govoriti
EPA-EFE/PIOTR NOWAK

Naime, posle poslednjeg penala i pobede protiv Rakova, srpski internacionalc otišao je ka protivničkim fudbalerima i provocirao ih. Oni su odgovorili i počeli da ga jure.

Mladenović je udario jednog, potom i drugog koji ga je stigao, a onda se sukob nastavio i sa trećim igračem. Posle celog incidenta, objavljena je i kazna po kojoj je sezona za Mladenovića završena.

OVO NIKOM NIJE POŠLO ZA RUKOM Kamavinga sa 20 godina uradio nešto što Ibrahimović nije za čitavu karijeru

Disciplinski organi u Poljskoj su brzo doneli odluku o ovom incidentu, a Mladenović je kažnjen sa čak tri meseca suspenzije, kao i novčano, u iznosu od 26.000 evra.

Posle svega, Mladenović se oglasio na Instagramu, gde je uputio javno izvinjenje zbog svog postupka.

- Finale kupa Poljske bio je meč pun emocija i drame. Nažalost, i one nesportske koje su me pogodile. Izvinjavam se zbog svog ponašanja igračima, posebno Marćinu Čebuli, Viktoru Dlugošu i Žoanu Karlosu, kao i ekipi Rakova iz Čestohove.

Uključujući trenera Mareka Papšuna. Znam da je moje ponašanje bilo neprihvatljivo. Nijedan sportista ne bi trebalo da se tako ponaša. Takođe se izvinjavam igračima mog tima, mom osoblju i navijačima zbog nedostojnog predstavljanja boja Legije Varšave. O ovoj temi više neću javno govoriti - napisao je Mladenović. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading