PANČEVO PRED ELITOM Železničar na superligaškom putu (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

 

Fudbaleri Železničara ostvarili su jako vrednu pobedu u trećem kolu plej-ofa Prve lige Srbije. Pobedu vrednu istorijskih almanaha. Iako teoretski jos uvek nije sve gotovo, popularna "dizelka" iz Pančeva došla je na sam prag Superlige! Danas je u Pančevu gostovao odličan tim iz Sremske Mitrovice, ali protiv raspoloženih momaka u belim dresovima gosti nisu imali šanse: Železničar-Radnički 3:0 (0:0).

Pobednik je odlučen u drugom poluvremenu, a mrežu rivala prvi je načeo Stefan Hajdin u 47. minutu koji je tako upisao prvenac u Željinom dresu... Veliki broj navijača uživao je u sjajnoj partiji momaka Vladimira Gaćinovića, a nova erupcija oduševljenja prepune tribine usledila je u 72. minutu, kada je Šaleta Kordić povisio na 2:0. Tačku na sjajnu pobedu stavio je Nikola Lainović efektnim pogotkom u 83. minutu.

Posle ovog kola na tabeli i dalje vodi IMT sa 66 bodova koji već obezbedio plasman u elitu. Železničar je drugi sa četiri boda manje, a treći je Grafičar koji ima 53. boda na svom kontu. Na četvrtom mestu nalazi se Jedinstvo iz Uba koje ima 49 bodova.

Da bi i definitivno overio plasman u elitu, Železničaru matematički nedostaju još tri boda. Prilika za to je već u nedelju, 7. maja, kada se sastaju Radnički sa Novog Beograda i Železničar.

Ovako su igrači i članovi stručnog tima proslavili pobedu:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading