NOVI KIKS JUVENTUSA Milik se obrukao, pa se iskupio, Vlahović ušao u finišu
Foto: AP/Massimo Paolone/LaPresse via AP


Bolonja je povela u 10. minutu pogotkom Rikarda Orsolinija iz penala. Glavni sudija meča Simone Soca prvobitno nije pokazao na penal, pošto je Danilo u šesnaestercu Juventusa oborio Orsolinija. Međutim, sudija je promenio odluku posle intervencije iz VAR sobe. On nije imao mogućnost da proveri da li je bio penal, pošto VAR monitor na stadionu nije radio.

Juventus je mogao da izjednači iz penala u 31. minutu. Džon Lukumi je oborio Arkadijuša Milika, a Soca je pokazao da se radi o prekršaju van šesnaesterca. Međutim, ponovo su intervenisale sudije iz VAR sobe, a Juventus je dobio penal. Milik je šutirao sa 11 metara, a golman Bolonje Lukaš Skorupski je uspeo da zaustavi njegov udarac. Juventus je ipak uspeo da izjednači preko Milika u 61. minutu.

Srpski reprezentativac Filip Kostić bio je u startnoj postavi Juventusa, ali je zamenjen u 57. minutu. Njegov sunarodnik Dušan Vlahović ušao je u igru u 82. minutu umesto Milika.

Juventus je treći na tabeli Serije A sa 60 bodova, dok je Bolonja osma sa 45. Juventus će u narednom kolu na svom terenu dočekati Leće, dok će Bolonja gostovati Empoliju.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading