ALO! TIKET NEDELJE Derbi u Italiji, Rimljani se bore za Ligu šampiona, Barsa hoće popravni protiv Andalužana, prštaće u Bundesligi
Foto: Shutterstock

Fudbalske lige širom Evrope polako ulaze u završnu fazu. Pred nama je još jedan bogat vikend, ponuda je velika, a ovo su neki od zanimljivijih duela.  

LAJPCIG - HOFENHAJM (Subota, 15.30) Nemačka 1 

Posle poraza u Leverkuzenu, Lajpcig je ponovo ispao iz zone plasmana u Ligu šampiona. Bikovima je najvažnije da Bundesligu završe među četiri najbolja tima i još jednu sezonu igraju u elitnom evropskom rangu u kome su ove sezone stigli do nokaut faze. Zaostatak za Frajburgom pred ovo kolo je dva boda. Dva puta su se ove sezone sastale ove dve ekipe, jednom u prvenstvu i jednom u kupu, a oba meča dobio je Lajpcig rezultatom 3:1. 

PREDLOG: 1, 2+ (Pobeda Lajpciga uz bar dva postignuta gola) Kvota: 1.63 

BARSELONA - REAL BETIS (Subota, 21.00) Španija 1 

Poražavajuće zvuči podatak da Barselona pune četiri godine nije bila šampion Španije, međutim, kako sada stvari stoje, utisak je da će taj post biti prekinut ove sezone. Treba biti realan pa priznati da Barselona ima baš dosta problema u poslednje vreme, a to se verovatno najbolje videlo i u prošlom kolu kada je ova ekipa poražena na gostovanju kod Valjekana, a taj duel je završen rezultatom 2:1. Na šest odigranih susreta Andalužani su ostvarili čak pet trijumfa uz samo jedan remi i to na svom stadionu, upravo protiv italijanskog predtavnika.
Ipak, španski predstavnik je eliminisan već u osmini finala i to od Mančester Junajteda. 

PREDLOG: 3+ (Minimum tri gola na meču) Kvota: 1.67 

ROMA - MILAN (Subota, 18.00) Italija 1 

Nakon promenljivih partija u grupnoj fazi Lige Evrope, izabranici Žozea Murinja su prvo eliminisali Salcburg u šesnastini finala, potom Sosijedad u osmini finala i najzad ponovo Fejnord, ovog puta u četvrtfinalu, pa je italijanski predstavnik zakazao sebi dvomeč protiv Leverkuzena. Ukoliko budu bolji od popularnih Farmaceuta, Rimljani će doći do drugog uzastopnog finala u evropskim takmičenjima, i velike šanse da dođu do plasmana u Ligu šampiona .

Sa dosta uspeha Rosoneri ove sezone predstavljaju Seriju A i u Ligi šampiona, pošto je klub sa San Sira pre svega uspeo da dođe do plasmana u nokaut fazu, i to sa drugog mesta u grupi, iza Čelsija. 

PREDLOG: GG (Oba tima će postići bar po gol) Kvota: 2.06 

VOLFSBURG - MAJNC (Nedelja, 17.30) Nemačka 1 

Ove dve ekipe se nalaze jedna do druge na tabeli, Majnc je sedmi sa 45 bodova a Vukovi na osmom imaju dva manje. Cilj je, i jednima i drugima, plasman u Evropu. To donosi šesto mesto, na kome je trenutno odlični Leverkuzen.

PREDLOG: GG3+ (Obe ekipe će postići po gol uz bar tri pogotka ukupno) Kvota: 2.10  

Ukupna kvota: 11,77

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading