HAOS NA KONFERENCIJI U NIŠU Lalatović se posvađao sa trenerom Radničkog, ovaj ustao i napustio salu (VIDEO)
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Nakon što je Radnički iz Niša doživeo poraz od Mladosti GAT (0:1) u plej-autu Superlige Srbije došlo je do burne konferencije na kojoj su se rečima sukobili treneri Nenad Lalatović i Dragan Šarac.

Naime, trenera domaće ekipe iznervirale su reči Lalatovića, zbog čega je demonstrativno čak i napustio konferenciju za medije, a pale su teške reči.

- Zasluženo smo pobedili. Taktički smo odigrali perfektnu utakmicu. Ja sam potpuno izmenio postavku, jer sam znao da me Dragan Šarac odlično poznaje. Ja njega nisam poznavao kao šefa stručnog štaba, ali jesam kao mog dugogodišnjeg pomoćnika, kao brata, člana porodice. Za srce me je ujeo, ali ja i dalje njemu želim sve najbolje. Što želim sebi, želim i njemu, što želim mojoj ćerki, želim i njegovoj, ali smatram da nije smeo ovo da uradi, da je morao da ode sa mnom – rekao je Lalatović, posle čega je Šarac ustao i izašao iz sale.

Pritom je dobacio Lalatoviću vrlo nervozno da neće više da sluša njegove priče.

– Ja ću da odem, ti završi, pa ću da se vratim. Ne želim više da slušam kako pričaš o mojoj porodici – ljutito je rekao Šarac.

Nije ostao nem ni trener Mladosti GAT.

- Zemljače, da si pravi trener, dao bi ostavku posle četiri poraza! Eto, ne može da istrpi kritiku – rekao je Lalatović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading