PODELA PLENA Boginja pretila, Viola došla do boda
Foto: AP/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Atalanti su kiksevi milanskih velikana i Juventusa pružili novu šansu da se ozbiljnije uključi u borbu za pozicije koje vode u Ligu šampiona. Sa druge strane, čini se da je Fiorentina fokusiranija na mogućnost osvajanja trofeja u Kupu Italije i Ligi Konferencija.

Ipak, to što je gost ušao maksimalno takmičarski nabrijan, a domaćin bez naročitog rezultatskog imperativa, nije dovelo do izostanka borbe. Na kraju podela bodova, kojom su mnogo manje zadovoljni gosti iz Bergama.

RONALDO ŠOKIRAO SVE OBJAVOM Nikome nije jasno šta predstavlja fotografija Portugalca (FOTO)

Posebno jer je Atalanta vodila od 37. minuta. A strelac je bio Johan Mele. Ipak, nije džabe Fiorentina u sjajnoj seriji od čak dva meseca i 13 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Od čega čak 11 pobeda.

Ljubičasti su žarko želeli da nastave seriju i u 56. minutu došli su do poravnanja. Strelac je bio ponovo Artur Kabral sa penala. Iako je Atalanti više trebala pobeda, mogu biti zadovoljni rezultatom, jer u drugom poluvremenu Fiorentina je imala 62% poseda, čak devet šuteva, od čega tri u okvir uz xG 1.4. Dok je Atalanta imala samo 38% poseda, svega tri šuta, nijedan u okvir gola i xG 0.23. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading