NIJE DUŠAN KRIV Šta je Vlahovićem problem? Stiglo ga veliko "prokletstvo" Juventusa
Foto: AP/AP/Spada

Sve je bliži rastanak crno-belih i Juventusa...

Kako se piše da bi Vlahović mogao na leto da ode, pošto se za njega interesuju Mančester junajted, Arsenal, Čelsi i Pari Sen Žermen... Izgleda da je Srbin doživeo proklestvo broja "devet".

"Prokletstvo" je počelo s ne toliko poznatim Đankarlom Marokijem, koji je bio tu samo polusezonu, a onda je taj dres drugi deo nosi ništa bolji Mikele Padovano. Već naredne je ona bila u vlasništu Hrvata Alena Bokšića, kada je osvojen Skudeto, Superkup Evrope i titula prvaka sveta, ali je zbog Inzagija morao u Lacio. Pipo je četiri sezone s velikim uspehom nosio "devetku" Stare dame, da bi prešao u Milan i pokorio sve što je moglo da se pokori prenosi "Sportal".

ONA VOLI SRBE „Stara dama“ u borbi za Ligu šampiona, protiv „lavova“ navija i Kjara

Posle njega su svi uglavnom bili prolaznici, počevši od Marsela Salasa (dve sezone), koji je ostao upamćen da nije hteo da ide u lisabonski Sporting u zamenu za Kristijana Ronalda, potom Fabricio Mikoli je bio sezonu i po, a Zlatan Ibrahimović dve pre nego što se dogodio čuveni Kalčopoli i izbacivanje Juventusa u Seriju B 2006. godine.

Tamo ga je nasledio Valeri Božinov, kasnije će se ispostaviti napadač Partizana, ali nakon povratka u Seriju A "devetku" je uzeo Jakvinta i nosio je pet godina bez većih uspeha.
Potom su dve sezone vezali Mirko Vučinić, Alvaro Morata, Gonsalo Iguain, a potom Španac još jednom po povratku iz madridskog Atletika.

Možda Dušanu svane kad ode iz Juventusa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading