MOGLI GA UGROZE KARIJERU SRBINU, A HRVATIMA SMEŠNO Đokovićev prijatelj se podsmeva našeg fudbaleru zbog krvničkog starta na "Marakani" (VIDEO)
Tanjug/Ap

 

Doskorašnji reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren govorio je o krvničkom startu Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijim na utakmicu "orlova" i "vatrenih" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo kada je Hrvat mogao da okonča karijeru našeg reprezentativcu.

- Sulejmani i Džo? Uh... Ha-ha-ha! Gledao sam i nisam mogao da verujem. Nisam očekivao takav start, to je kao da te je bus pokosio i Šimunić je odmah prihvatio. Da nije, možda bi navijači ušli na teren - pričao je sa osmehom na licu doskorašnji reprezentativac Hrvatske.

Fudbaler Liona i nekadašnji as Dinana, Sautemptona, Liverpula i Zenita ističe da je za njega utakmica sa Srbijom posebna: 

- To su utakmice koje ne igraš svaki dan, to je kao sa Brazilom da igramo. U mojim očima, Srbija i Brazil su mi isto. Ideš da daš sve od sebe jer osetiš tu energiju jer će pucati na sve strane... Nedavno sam gledao celu utakmicu u Beogradu gde sam bio levi bek. Paklena atmosfera, to nikad neću zaboraviti, ali trebalo se Igoru Štimcu dati malo više prostora i vremena. Svi misle rezultat će doći ovako, ne može to preko noći, šest meseci... Za sve treba vreme od tri do pet godina. Nekome se potrefi, ali treba imati strpljenja - zaključio je Lovren.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading