SVE SU TO GLUPOSTI Tadić se oglasio nakon pretnji smrću: Otresao sam ga na zemlju i duelu i pitao...
Foto: EPA/EPA/MAURICE VAN STEEN

 

Duel Fejenorda i Ajaksa u polufinalu kupa Holandije izazvao je lavinu reakcija nakon što je duel prekinut jer je Davi Klasen pogođen u glavu. Svemu je prethodio sukob Orhana Kokčua i Dušana Tadića.

Pojavila se informacija da je Srbin vređao Turčina po nacionalnoj osnovi.

- Ma, to su sve gluposti! Prvo se desila situacija da, kao, nisam hteo da nosim trak u znak podrške za Tursku i Siriju, a to je bila klupska odluka. Klub je odlučio da nosimo majice pre utakmice, kao vid podrške, što je po meni još bolje i upečatljivije, ali niko ne priča o tome. Posle toga se desila situacija sa Kokčuom kod nas kući, mi smo se rukovali, a mediji su spinovali da nismo. On je izabrao pogrešnu stranu i onda je rekao sudiji Makeliju da nije mislio na tu stranu i to je bilo je to - priča Tadić.

Nakon duela u polufinalu kupa Holandije, na adresu Tadića stiglo je mnogo pretnji, neke od njih su bile i pretnje smrću zbog duela sa Kokčuom.

- Juče se desilo da sam ga otresao na zemlju u duelu i on je skočio na mene. Ja sam ga pitao da li je ukusna trava. I onda mu poručio da malo pojača teretanu. To je bilo sve, ali sve se spinuje i od svega se prave priče.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading