DRAMA U HOLANDIJI Tadić u klinču sa Turčinom, Srbina optužili za rasizam - ovo je jedina istina
AP/Bernat Armangue

Dušan Tadić i Orkun Kokču i ovoga puta su bili u centru pažnje.

Njih dvojica imaju "istoriju" pošto je na prethodnoj utakmici Kokču odbio da pruži ruku Tadiću, zbog čega je i ovoga puta bilo vrlo napeto i sve je kulminiralo u 61. minutu kada su se Tadić i Kokču sukobili.

Posle jednog žestokog duela, Tadić je oborio Turčina, a potom mu je rukama nešto signalizirao što su mnogi u Holandiji protumačili kao rasističku uvredu.

Nije nikakva tajna da je Kokču muslimanske veroispovesti i da ovih dana posti zbog Ramazana, međutim s druge strane bilo bi potpuno suludo Tadića optužiti za "rasizam".

Deo navijača je Tadićev potez shvatio kao odgovor na prethodne duele i sada je Kokčuu poručio da sedne dole i "jede travu", a tolika se fama stvorila oko toga da je kapitenu Fejenorda to bilo jedno od prvih postavljenih pitanja na konferenciji za medije.

HOROR U HOLANDIJI Tadić u kličnu, navijači pogodili igrača Ajaksa u glavu: Prekinut veliki derbi (VIDEO)

"U medijima se piše da te je Dušan Tadić uvredio, da li je to tačno?", glasilo je pitanje postavljeno Kokčuu, na šta je Turčin odgovorio "ne" i potom objasnio šta se desilo između njih:"Nešto je gestikulirao, ali ne znam šta je mislio time. Svakako mi se nije dopalo, videli ste po mojoj reakciju. Ali, ne znam šta je tačno rekao i kakva je to tačno gestikulacija bila".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading