SKANDAL TRESE KOMŠILUK Sudija glavom udario fudbalera, morala da interveniše i policija
AP Photo/Dmitri Lovetsky

Sudije su prečesto na meti kritika, ali i napada od strane igrača, kao i publike. Međutim, na utakmici Prve županijske lige Splitsko-dalmatinske županije, sudija je napao fudbalera i udario ga glavom, bar tako piše u zapisniku sa utakmice.

Naime, utakmicu ovog petog ranga hrvatskog fudbala su igrali Vinjani i Jadran iz Kaštel Sućurca je obeležio incident u kom je glavni akter bio pomoćni sudija Toma Galić i to na samom kraju meča. 

NAMEĆE SE PIKSIJU Babić strelac u remiju Almerije

Gosti su bili bolji od Vinjana, slavili su sa 4:0, međutim, senka je bačena zbog akta ovog sudije. Sve je to upisano i u zapisniku, a mi taj deo prenosimo od strane delegata Antea Ujevića.

- Po završetku utakmice prilikom izlaska s terena gosti su mirno napustili teren dok je glavni sudija sa svojim pomoćnikom izlazio s terena, drugi pomoćni sudija, Toma Galić, je prilikom kretanja put svlačionice glavom udario igrača domaćih s brojem 14, te nije odustajao i nije se smirivao, bio je isprovociran. Igrači domaćih su poleteli prema sudiji, ali su ostali igrači i predstavnici domaćina spriečili veći incident. Nešto kasnije je intervenisala policija. Prijem i ispraćaj gostiju fer i korektan. Sudijska trojka je potom mirno napustila igralište u Vinjanima Donjim. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading