JEDAN DETALJ JE PRESUDIO Evo zbog čega je Nagelsman dobio otkaz
EPA-EFE/RONALD WITTEK


Bajern je 19. marta izgubio prvo mesto na tabeli, pošto je poražen u Leverkuzenu od Bajera 1:0 u 25. kolu Bundeslige. Čelnici Bajerna su posle nekoliko dana odlučili da smene Nagelsmana i da na njegovo mesto postave Tomasa Tuhela.

Nemački mediji podsećaju da je Nagelsman iz medija saznao da je smenjen, pošto je bio sa devojkom na skijanju u Austriji, jer je usledila pauza u Bundesligi zbog reprezentativnih obaveza.

- Nagelsman nije smeo da ode na skijanje posle poraza u Leverkuzenu. Da je ostao u Minhenu sigurno bi čelnici kluba sa njim obavili razgovor u ponedeljak ili utorak i verovatno ovog ne bi ni došlo. Ko zna šta bi se dešavalo da nije bio na skijanju i da su mogli da ga dobiju. Bilo je igrača koji su ostali u Minhenu tokom reprezentativne pauze kao što je Tomas Miler. Oni su sami trenirali, jer je Nagelsman bio na skijanju - rekao je Henes.

JEDAN DETALJ JE PRESUDIO Evo zbog čega je Nagelsman dobio otkaz

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

 

 

Direktor Bajerna Oliver Kan i sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić su se našli na meti kritika, jer nisu Nagelsmanu saopštili da je dobio otkaz već njegovim saradnicima. Kan i Salihamidžić su objasnili da su pokušali da kontaktiraju Nagelsmana, ali da ga nisu pronašli. 

Bivši fudbaler Bajerna Lotar Mateus zbog ovog poteza žestoko je kritikovao čelnike minhenskog kluba.

- Tu ne vidim problem, jer su Kan i Salihamidžić sve objasnili. Tu vidim problem za Mateusa, koji je sve to rekao, a sada nečim mora da dokaže da je on taj, koji govori istinu. Nije u pravu. Znam da je klub pokušao da pronađe Nagelsmana, ali to nisu uspeli - rekao je Henes.

Tuhel je sinoć debitovao na klupi Bajerna, koji je pobedio Borusiju Dortmund 4:2 i vratio se na prvo mesto na tabeli Bundeslige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading