GUDELJ KAO ERIKSEN Španski klub otkrio nove detalje drame Srbina
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dragiša Gudelj, brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja, koji je prošle subote (25.3.) tokom utakmice između Kordobe i Rasing Fenarola ostao bez svesti usled srčanog zastoja, bi uskoro mogao da se vrati na teren, ali će pre toga morati na operaciju na kojoj će mu biti ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator, saopštio je njegov klub na zvaničnom Instagram profilu. 

POJAČANJE ZA CRVENO-BELE Reprezentativac Srbije uskoro ponovo u dresu Zvezde (FOTO)

Dragiša Gudelj bi mogao da nastavi da se bavi fudbalom, saopštio je njegov klub. Međutim, pre toga će morati na operaciju na kojoj će mu biti ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator.  

Na zvaničnom Instagram profilu Kordobe piše:
- Dragi želi da igra ponovo! 

Gudelju će uskoro biti ugrađen ICD (implantabilni kardioverter defibrilator) uređaj i mogao bi da nastavi da demonstrira svoj veliki talenat i tako doprinese odbrani tima. Medicinski pregledi su potvrdili da je Srbin patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i iznenadnu smrt. Brzom intervencijom lekarskih službi uspeo je da mu se spase život. 

Namera defanzivca Kordovana je da ponovo igra fudbal, po ugledu na igrače poput Kristijana Eriksena. Danskom igraču se desilo isto što i njemu, na utakmici Eura 2020. i uspeo je da se vrati da se takmiči na najvišem nivou. Igra za Mančester junajted. 

Još jednom, iz kluba želimo da izrazimo našu zahvalnost za apsolutnu brigu i sve što su uradili za nešeg igrača u bolnici "Reina Sofija" - napisali su.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading