RASULO U MADRIDU Španska policija tukla igrače Perua, nastao totalni skandal (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Veliki skandal dogodio se sinoć u Madridu, a za incidente ispred hotela u kojem se nalazi fudbalska reprezentacija Perua kriva je lokalna policija!

Po pisanju španskih medija, do tuče reprezentativaca i predstavnika organa reda došlo je nepažnjom jednog od policajca, koji je potpuno pogrešno procenio situaciju koja se dešava.

Navijači su čekali igrače ispred hotela, a policajac je bio taj koji je napravio haos!

Umesto da zaštiti igrače, on je u jednom trenutku odgurnuo reprezentativca Perua Jošimara Jotuna, misleći da je reč o navijaču koji se preblizu približio timu. To je dovelo do reakcije, jer su odmah na policajce skočili njegovi saigrači, pa je ispred hotela u Madridu nastao metež nakon kojeg je bilo i privođenja.

SILA Slika iz svlačionice "orlova", a svi gledaju u jedan moćan detalj na Vlahoviću (FOTO)

Španski mediji prenose da je najgore prošao iskusni čuvar mreže Pedro Galese (33) koji je priveden, a da se još trojica fudbalera Perua našli su se u policijskoj stanii. Oni su se dobrovoljno prijavili da daju izjavu i objasne sukob koji se kasno uveče odigrao na ulici ispred hotela.

Reprezentativci Perua nalaze se u Španiji gde je predviđeno da 28. marta odigraju prijateljski meč protiv Maroka, na stadionu Atletiko Madrida.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading