RASULO U MADRIDU Španska policija tukla igrače Perua, nastao totalni skandal (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Veliki skandal dogodio se sinoć u Madridu, a za incidente ispred hotela u kojem se nalazi fudbalska reprezentacija Perua kriva je lokalna policija!

Po pisanju španskih medija, do tuče reprezentativaca i predstavnika organa reda došlo je nepažnjom jednog od policajca, koji je potpuno pogrešno procenio situaciju koja se dešava.

Navijači su čekali igrače ispred hotela, a policajac je bio taj koji je napravio haos!

Umesto da zaštiti igrače, on je u jednom trenutku odgurnuo reprezentativca Perua Jošimara Jotuna, misleći da je reč o navijaču koji se preblizu približio timu. To je dovelo do reakcije, jer su odmah na policajce skočili njegovi saigrači, pa je ispred hotela u Madridu nastao metež nakon kojeg je bilo i privođenja.

SILA Slika iz svlačionice "orlova", a svi gledaju u jedan moćan detalj na Vlahoviću (FOTO)

Španski mediji prenose da je najgore prošao iskusni čuvar mreže Pedro Galese (33) koji je priveden, a da se još trojica fudbalera Perua našli su se u policijskoj stanii. Oni su se dobrovoljno prijavili da daju izjavu i objasne sukob koji se kasno uveče odigrao na ulici ispred hotela.

Reprezentativci Perua nalaze se u Španiji gde je predviđeno da 28. marta odigraju prijateljski meč protiv Maroka, na stadionu Atletiko Madrida.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading