Orlovi i Super orlovi uz Mozzart donose najveću zaradu na svetu
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Počinje nova nedelja, ali reprezentativna pauza u klupskom fudbalu još uvek traje. Fudbalska ponuda zbog toga jeste nešto manje raznovrsna, ali ni to nije sprečilo bukmejkere Mozzarta da pripreme lepo iznenađenje.

U toku su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, kao i za Kup afričkih nacija. Idealan dan za Mozzart izazzov. Izađi na crtu za pola miliona dinara svakog dana I budi jedan od 960 pobednika.

Najviše je u fokusu svakako utakmica reprezentacije Srbije sa Crnom Gorom u Podgorici, od 20.45 časova, a kvota na pobedu Orlova u svakom momentu će u Mozzartu da bude najveća na svetu. Baš kao i na trijumf Super orlova, odnosno selekcije Nigerije, na gostovanju u Gvineji Bisao.

CRNA GORA - SRBIJA (PONEDELJAK, 20.45), DVOJKA 1,85

Izabranici Dragana Stojkovića su opravdali očekivanja i trijumfalno krenuli ka plasmanu na Evropsko prvenstvo, pobedom nad Litvanijom u petak u Beogradu sa rutinskih 2:0. Selekcija Srbije je na tom meču prvi put sačuvala svoju mrežu netaknutom od septembra 2022. godine i meča sa Norveškom u Ligi nacija (2:0). Od tada do Litvanije Orlovi su odigrali pet utakmica, a sada im predstoji i prvo gostovanje u kvalifikacijama. Crna Gora je takođe bila uspešna na startu, iznenadila je Bugarsku sa 1:0 i tako već napravila pomak u odnosu na prošle kvalifikacije za EURO, koje je okončala bez ijednog trijumfa. Ovo će da bude treći duel Orlova i Sokolova, prva dva su pripala Srbiji. Oba u sklopu Lige nacija 2018. godine, sa po 2:0 u Podgorici i 2:1 u Beogradu. Tri od ta četiri gola postigao je Aleksandar Mitrović.

GVINEJA BISAO - NIGERIJA (PONEDELJAK, 18.00), DVOJKA 1,85

Gvineja Bisao je napravila pravu malu senzaciju pre četiri dana, u 3. kolu kvalifikacija za KAN je savladala Nigeriju kao gost sa 1:0. Super orlovi su na tom meču, predvođeni Viktorom Osimenom i Kelečijem Ihenačuom, konstantno pretili rivalu, ali nisu uspeli da mu zatresu mrežu. To je bio prvi poraz Nigerijaca u kvalifikacijama, posle dve pobede nad Sijera Leoneom (2:1) i Sao Tome i Prinsipeom (10:0). I dalje Nigerijci nemaju razloga za panikom, pošto imaju bod više i meč manje od trećeplasiranog Sijera Leonea, ali moraju da budu oprezni večeras. Jer, ako kojim slučajem ne pobede, biće u problemu u narednom kolu, pošto gostuju Sijera Leoneu. Zato, da bi se izbegla bilo kakva drama, pobeda u Bisau je imperativ. Domaćinu, koji sa sedam bodova drži prvo mesto na tabeli, pobeda bi donela gotovo siguran plasman na KAN, četvrti uzastopni put.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading