GLEDAO SINA KAKO SE SRUŠIO NA TEREN Oglasio se otac Dragiše Gudelja: Samo sam mu rekao da je tata ovde
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Fudbaler Kordobe Dragiša Gudelj na sinoćnoj utakmici protiv Rasing ferola odjednom se srušio na teren i ostao bez svesti.

Tom meču je prisustvovao i njegov otac, bivši fudbaler Nebojša Gudelj, koji je ispičao šta se sve desilo njegovom sinu.

- Još uvek sam u šoku. Gledao sam utakmicu sa tribina i kako je lopta bila na protivničkoj polovini, nisam obraćao više pažnju na Dragišu i njegovu poziciju na terenu. Odjednom čujem neku buku na tribinama i vidim da neko leži na terenu. Gledam gde je Dragiša i vidim da on leži na zemlji i ne pomera se! Mislim da sam bio tribinama još nekih 10-15 sekundi i posle toga sam poleteo ka terenu! Kako me znaju svi na stadionu nisu me ni sprečavali da uđem na teren. U momentu kad sam već bio blizu njega video sam da se kreće i kako hoće da ustane jer nije bio svestan šta se desilo - rekao je Nebojša Gudelj za Republiku.

 

 

Bivši Fudbaler Partizana otkrio je da je odmah posle toga otrčao na teren kako bi video u kakvom stanju je njegov sin.

- Hteo je da nastavi da igra govoreći kako mu nije ništa, kako je sve u redu. Nije me video, ali kada sam mu se približio rekao sam mu sledeće: "tata je ovde, sve će biti okej, ne možes i ne smeš da igraš, ja idem sa tobom u bolnicu! Put do bolnice sa Dragišom od stadiona je bio moj najduži put u životu do sada - zaključio je Nebojša Gudelj.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading