ROMIN "IZDAJNIK" REŠIO DA PROGOVORI Italijan otkrio zašto je napustio "vučicu"
Foto: Tanjug/AP/Alessandra Tarantino


Zaniolo je u januaru stigao u Galatasaraj iz Rome, a sa turskim klubom potpisao je ugovor na pet godina. On u ugovoru ima klauzulu da može da napusti ekipu iz Istanbula uz obeštećenje od 35 miliona evra.

- Ne znam da li ću ostati toliko u Turskoj, ali lepo mi je ovde. Odlazak iz Rome je morao da se dogodi, pogodilo me dosta stvari. Tada sam kao opcije imao Galatasaraj i Bornmut. Imao sam i ponudu Fenerbahčea, ali tada sam već dao reč Galatasaraju. Prezadovoljan sam što sam postao deo ovog kluba", rekao je Zaniolo.

On je početkom godine ušao u sukob sa navijačima Rome.

- To je nešto zbog čega mi je veoma žao. Roma mi je dala sve, zahvaljujući njoj sam pobeđivao, debitovao za državni tim, sin mi je rođen u Rimu. Biti okarakterisan izdajnikom je vrlo težak udarac. Uvek sam trenirao, čak i kada sam bio van grupe - istakao je Zaniolo.

Italijanski fudbaler je za Galatasaraj debitovao tek pre dve nedelje, pošto je imao problema sa povredom. On je za turski klub odigrao dva meča i postigao je jedan gol.

- Govorili su mi u Romi da sam predvodnik, lider, a umesto toga uvek sam osećao da me doživljavaju kao kapitalnu dobit. Dve godine su mi pričali da je spreman novi ugovor. Nisu samo Bornmut i Galatasaraj bili zainteresovani, ali zbog neprihvatanja ponude iz Engleske sam izbačen, a onda sam imao i probleme sa navijačima. Neki su me jurili kolima, drugi mi dolazili ispred kuće. Moja porodica i ja smo bili uplašeni - poručio je Zaniolo.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading