UPLAŠIO SAM SE KADA SAM VIDEO SAVIĆEVIĆA Piksi napravio šou na konferenciji u Podgorici
Foto: Promo/Foto: FSS

Selektor Srbije Dragan Stojković izneo je svoja očekivanja pred utakmicu Crna Gora - Srbija u drugom kolu kvalifikacija za EURO.

"Orlovi" su u prvom kolu savladali u Beogradu Litvaniju sa 2:0, a priliku za nove bodove u martovskom terminu će potražiti u crnogorskoj prestonici.

- Prvi put sam u ovoj ulozi i osećam se lepo, ali to ništa ne menja. Imam mnogo prijatelja, poznatih ljudi, lepo je vreme, tako da je ugođaj predivan. Čuo sam se sa Dejom, pre nekoliko dana i danas, ništa spektakularn. Pričali smo o svemu, fudbalu i drugim stvarima, da je stara Crna Gora promenila ime u Hilton, da se meni više sviđa prvo ime sa čim se i on složio - rekao je Stojković.

UPLAŠIO SAM SE KADA SAM VIDEO SAVIĆEVIĆA Piksi napravio šou na konferenciji u Podgorici

Foto: FSS

 

 

Stigao je Stojković da analizira utakmicu Bugarske i Crne Gore koja je odigrana pred meč protiv Litvanije.

- Što se Crne Gore tiče ne postoje tajne među nama. Znamo čime raspolažu, ispratili smo prvi meč i pobedu važnu za njih. Znam da nema Jankovića koji je povređen i odličan je igrač. Što se ostalih tiče, poznajemo sve, da im ne nabrajam imena. Jedino sam se uplašio kad sam video Savićević u timu, pomislio sam da se nije Dejo vratio, kako bismo onda. Sreća, to je mlađi Savićević. To je dobra i mlada ekipa koja ne sme da se potceni. To su osetili i Holanđani, mnogo ih cenim, mnogo je dobrih igrača i analiza koja smo imali će nam dati smernice - naveo je selektor.

O izostanku Filipa Kostića je selektor Srbije rekao:

- Loša vest za nas, juče je napustio tim. Radi se o upali ahilove tetive. Nije bilo potrebe da rizikujemo i odluka je bila da se vrati u klub. Neće biti sutra u kombinaciji za igru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading