REKAO MI JE DA NE PRAVIM SR**A Stanković se prisetio razgora sa Mihajlovićem i otkrio kako je završio na klupi Sampdroje
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Stanković je dao opširan intervju za italijanski "Corriere dello sport", dotkao se kako je došlo do preuzimanja Sampdorije, šta ga je Siniša Mihajlović tada posavetovao, a osvrnuo se i na prijateljstvo sa Žozeom Murinjom.

- Naravno, pre nego što sam prihvatio ponudu Sampdorije, razgovarao sam sa Sinišom, pošto sam bio svestan delikatne situacije u kojoj se nalazi klub. On mi je predložio da prihvatim i ne pravim sr**a. Siguran sam da bih zažalio što nisam prihvatio ovu ponudu. Imam 44 godine, i i da se loše završi još uvek bih zavređivao poštovanje. Postoji skala sa dve strane: pobede na jednoj strani, porazi na drugoj strani Kada uspete da smanjite jaz između to dvoje, shvatite da ste odrasli - rekao je Stanković.

REKAO MI JE DA NE PRAVIM SR**A Stanković se prisetio razgora sa Mihajlovićem i otkrio kako je završio na klupi Sampdroje

EPA

 

Izuzetno ceni Murinja.

 - Moje poštovanje za njega je veliko. Dođao je u Inter kada sam već imao trideset godina i mislio sam da sam dao sve što sam mogao. Portugalac je uspeo da mi pomogne da napredujem više od očekivanog. Od tada smo u kontaktu i slušam ga i danas, pitam ga za savet i mišljenje. To je čovek i trener neobične inteligencije i sposobnosti. Trenira igrače, direktore, osoblje, medije i navijače. On je empatična i angažovana osoba. Kao i Mihajlović, on ima jak karakter. Ili  ga se klonite ili ga duboko poštujete. Mislim da neki još nisu shvatili Murinjovu veličinu ili jednostavno ne žele da je prihvate - naveo je između ostalog Stanković.

Stankovićeva Sampdorija je na pretposlednjem mestu u Seriji A sa minimalnim šansama da izbori opstanak.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading