ALO! TIKET NEDELJE Komšije napadaju Vels, Španci dočekuju Skandinavce, napeto će biti u Jermeniji
Foto: Shutterstock

Ponovo je vreme za dobro klađenje i možda neki dobitak. 

Došao je red da vam ponovo predstavimo neke parove za klađenje i ovog vikenda. Možda vam baš naš predlog tiketa opet donese finu svotu novca.  

Ovoga puta, neće biti "liga petica" koje će se igrati širom Evrope, već ćemo pratiti kvalifikacije za EURO 2024! 

Predstavljamo vam četiri naša predloga za ovaj vikend. 

HRVATSKA - VELS (Subota, 20.45) 

Vatreni više nisu vicešampioni sveta, pali su za jednu poziciju u Kataru, ali je i to fantastičan rezultat. Na dva uzastopna Mundijala Hrvatska je bila među tri najbolje selekcije. Mnogo manje uspeha imaju na kontinentalnim takmičenjima, mada su skoro redovni učesnici. Prvi meč može biti jako važan, na splitski Poljud dolazi Vels, još jedan učesnik Mundijala u Kataru. Zmajevi nisu uspeli da prođu grupu ali su imali zapažen nastup. Domaćin je favorit, a golova ne bi trebalo da bude mnogo. 

Predlog: 1 i < 3 (Pobeda Hrvatske i najviše tri gola na meču) Kvota: 2.17 

Jermenija - Turska (Subota, 18.00) 

Turska je ostala bez Mundijala, još jednom, pa je odlazak u Nemačku na EURO prioritet. Grupa nije laka, tu su treći sa Mundijala Hrvati, ako i još jedna selekcija koja je igrala u kataru, tim Velsa. Tu je i Letonija, ali smatramo da su oni ipak daleko od jednog od dva prva mesta.  Jedini put kada su se sastajale ove dve ekip bilo je to u kvalifikacijama za Mundijal u Južnoj Africi i oba duela dobila je Turska sa 2:0. 

Predlog: 2, 2+ (Pobeda Turske uz bar dva pogotka gostiju) Kvota: 1.82

Španija - Norveška (Subota, 20.45) 

Uoči početka kvalifikacija za EURO, Luis Enrike je odlučio da novi kapiten tima bude Alvaro Morata, dok je njegov zamenik Karvahal.

Ruku na srce, utisak je da će Furija bez većih problema doći do plasmana na Evropsko prvenstvo i to pošto se ova selekcija u grupi nalazi sa Gruzijom, Kiprom, Škotkskom i Norveškom koja im i dolazi u goste u ovom kolu. U Ligi nacija su Haland i drugari igrali zaista dobro, međutim, u poslednjem kolu je ova selekcija na svom terenu poražena od Srbije rezultatom 0:2, pa su tako Orlovi došli do prvog mesta u grupi i izborili plasman u A diviziju. 

Predlog: 1 (Pobeda Španije) Kvota: 1.32 

Kazahstan - Danska (Nedelja, 15.00) 

U ovaj meč Danci ulaze kao veliki favoriti. Činjenica je da su Skandinavci u vrhu evropskog, ali i svetskog fudbala, pa ne bi trebalo očekivati da bi bilo kakvih problema mogli imati na gostovanju u Aziji. Ruku na srce, i grupa Dancima ide u korist. Tu su još Severna Irska, Slovenija, Finska i San Marino. 

Predlog: 2, 3+ (Pobeda Danaca uz minimum tri pogotka) Kvota: 1.70 

Ukupna kvota: 8,86

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket 

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading