OTKRIVENO Evo zašto novi reprezentativac Srbije ima dva imena
Foto: AP/AP/Andrea Bressanutti

- Vujadin je ime mog dede čija je velika želja bila da branim boje reprezentacije Srbije. Ali ne samo njegova, to je bila želja cele moje familije i svih drugara sa kojima sam odrastao. Većina njih je izrazila želju da dođu na utakmicu sa Litvanijom, trebovao sam 70 ulaznica da bih svima izašao u susret. Verujem da će biti ponosni i presrećni ukoliko dobijem šansu da istrčim na teren Marakane i da debitujem u dresu državnog tima - rekao je on za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije. 

OTVORIO DUŠU Obukao dres Srbije, pa otkrio: Tadić mi je rekao...

Stigao je u Staru Pazovu vezista italijanskog Udinezea i odmah pogledao meč U17 selekcije sa Belorusijom, a ono što je video u Sportskom centru FSS ga je oduševilo. 

- Oduševljen sam Sportskim centrom i uslovima koje imamo ovde u Staroj Pazovi. Sve nam je na dohvat ruke, verujte mi da ovako nešto nema ni Nemačka. Što se tiče atmosfere u reprezentaciji, ona je na vrhunskom nivou. Funkcionišemo kao familija, iskusniji igrači pomažu mlađima i meni je kao novajliji znatno lakše da se uklopim i prihvatim zahteve nove sredine – kaže Samardžić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading