OTVORIO DUŠU Obukao dres Srbije, pa otkrio: Tadić mi je rekao...
Foto: Promo/Foto: FSS

- Nisam nikada imao dilemu, Srbija je moja zemlja i oduvek sam maštao o tome da postanem deo našeg najboljeg nacionalnog tima. Poziv selektora Stojkovića smatram kao privilegiju, ali i veliku šansu u karijeri. Grupa u kojoj se nalaze Crna Gora, Mađarska, Bugarska i Litvanija, nije nimalo laka kao što neki misle. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo svakoj utakmici i da na terenu dokažemo da imamo najkvalitetniju ekipu. Idemo korak po korak, bitno je da ove dve utakmice rešimo u našu korist i posle će sve biti lakše - rekao je Samardžić.

Otkrio je i ko ga je dočekao.

- Tadić je moj ljubimac u reprezentaciji Srbije i jedva sam čekao da ga lično upoznam. Rekao mi je ‘sine, dobrodošao u reprezentaciju, sada si deo naše ekipe, družićemo se i zajedno pobeđivati’. Oduševio me je već na prvom koraku. Sličnih smo karakteristika, on je takođe levonog i biće mi zadovoljstvo da upijam znanje uz igrača takvog vanserisjkog kvaliteta! Dres Dušana Tadića bio je najlepši poklon za moj 18. rođendan. Ne sećam se tačno ko mi je to sredio, ali zar je bitno? Dres je sa Svetskog prvenstva u Rusiji i Duća ga je lično potpisao.

UZALUD TADIĆEV GOL Ajaks poražen u derbiju, "kopljanicima" izmiče titula

Lazar je baš oduševljen.

- To je suvenir koji će zauvek imati počasno mesto u mojoj kućnoj arhivi. Napredujem iz dana u dan. Ima vremena, tek sam počeo da igram za svoju zemlju. Uz ove momke koji mi pružaju podršku od prvog dana priprema, lakše ću da naučim jezik i mislim da će već od narednog okupljanja sve to zvučati mnogo bolje. Na terenu se govori univerzalnim fudbalskim jezikom i bitno je da tu pokažem da zaista zaslužujem poverenje selektora Stojkovića. – kaže momak koji je ove sezone postigao četiri gola u dresu Udinezea i predstavlja jedno od otkrovenja u italijanskoj Seriji A.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading