PRETILI MU VAĐENJEM OČIJU Kapiten Novog Pazara preživeo torturu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kroz pravu torturu prošao je kapiten Novog Pazara Filip Kljajić. Nekadašnjeg golmana Partizana, Rada, Metalca... brutalno su izvređali navijači kluba za koji nastupa, najpre posle utakmice sa Kolubarom u subotu, a zatim danas, kada se pokušaj pomirenja sa njima završio mnogo gore.

- Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili - rekao je za "Novosti" Kljajić.

Posle tri slobodna dana, vratio se Kljajić u Novi Pazar, gde je generalni sekretar kluba Fikret Međedović juče organizovao sastanak sa navijačima u jednom kafiću, kako bi se pomirili.

- Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči.

O narednim potezima još nije odlučio.

- Ne znam ništa konkretno, ali znam da se zasad sigurno neću vraćati u klub - zaključio je Kljajić. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading