SVAKE NEDELJE SUDIJE ZLOSTAVLJAJU Poznati arbitar se oglasio, ovo je rekao o slučaju Mitrogola
Foto: AP/AP Photo/Jon Super

Mark Klatenburg je podržao ovu ideju što strožije kazne za našeg asa, a zatim je progovorio o svojim iskustvima. 

- Sudije 'zlostavljaju' svake nedelje, a Aleksandar Mitrović je samo poslednji primer i problem je što se ponašanje igrača koji igraju na najvećem nivou prenosi sve do petlića. Majkl Oliver je je dao crveni karton Anhelu di Mariji na meču Junajteda i Arsenala 2015. godine kada ga je Argentinac uhvatio sa leđa i zato su ga svi podržali, a sada bi i Kris Kavana trebalo da bude pohvaljen zbog situacije sa Mitrovićem - napisao je Klatenburg u svojoj kolumni na "Dejli Mejlu".

SVAKE NEDELJE SUDIJE ZLOSTAVLJAJU Poznati arbitar se oglasio, ovo je rekao o slučaju Mitrogola

Adam Davy/PA via AP

 

VELIKA FRKA OKO TRAKE Grizman se zbog Mbapea povlači iz reprezentacije Francuske?

Nije se tu zaustavio slavni sudija.

- Džon Mikel Obi iz Čelsija je jednom zamahnuo ka meni u sudijskoj svlačionici na Stamford bridžu. Vrištao je na mene, vikao da će mi polomiti noge, a držao ga je trener Roberto di Mateo. Na kraju, Mikel je dobio samo tri meča zabrane i pomsilio sam da me FA zaje**va. Trebalo je da bude suspendovan do kraja sezone, ako ne i više. Mitrović nije bio agresivan kao Mikel, ali je odgurnuo Kavanu. FA sada može da to iskoristi za nauk ostalima. Sudije treba da budu poštovane na najvišem nivou, pošto ako nisu - to se prenosi do najnižih liga - navodi on.

U međuvremenu, FA se oglasio i objavio da Aleksandra Mitrovića tereti i za "nasilničko ponašanje", a ostaje samo pitanje koliko će  biti kažnjen.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading