FRKA U TABORU SRBIJE Reprezentativac ljut na Piksija, razmišlja da se samo ne pojavi na prozivci
FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/ bg

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Marko Dmitrović (31) ljut je na selektora Dragana Stojkovića Piksija i razmišlja da se uopšte ne pojavi na okupljanju nacionalnog tima.

Čuvar mreže Sevilje poverio se prijateljima da ne želi da bude deo "orlova" dok je Piksi selektor, jer smatra da ga šef stručnog štaba omalovažava prenosi "Informer".

Vrhunac Dmitrovićevog nezadovoljstva bilo je saznanje da je Stojković planirao da ga precrta i da umesto njega za predstojeće utakmice protiv Litvanije (24. marta) i Crne Gore (27. marta) pozove debitanta Vladana Kovačevića.

NEKAKO S PROLEĆA Danas se okupljaju orlovi, s Apenina stiže KREATOR PORAZA MILANA

Tek kad su selektor i njegovi saradnici shvatili da golman poljskog Rakova neće dobiti dozvolu FIFA da sad debituje za "orlove", onda su u poslednji čas pozvali Dmitrovića.

FRKA U TABORU SRBIJE Reprezentativac ljut na Piksija, razmišlja da se samo ne pojavi na prozivci

EPA-EFE/Javier Zorrilla

 

 

- Dmitrović već neko vreme smatra da u reprezentaciji nema tretman kakav zaslužuje, i to mu smeta. Od dana kad se prvi put pojavilo ime Vladana Kovačevića, šuškalo se da će Dmitrović biti precrtan. Onda su počeli da stižu pozivi reprezentativcima za utakmice sa Litvanijom i Crnom Gorom, čak je i Dmitrovićev saigrač iz Sevilje Nemanja Gudelj dobio poziv, ali ne i golman "berbera". Na kraju je iz medija u petak saznao da je na spisku i tek posle toga su sa njim kontaktirali iz FSS, ali on je baš besan. Prva reakcija mu je bila da neće da igra za reprezentaciju dok je Piksi selektor. Neki prijatelji su ga ubeđivali da promeni stav, da se odazove, ali videćemo šta će biti njegova konačna odluka - objašnjava izvor blizak igraču.

Ostaje da se vidi kakva će odluka biti i da li će Dmitrović biti tu...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Necastivi

20.03.2023 10:55

Samo mali da dobije dozvolu Fife, svi će te vi na klupu, jer će igrati i braniti srcem za Srbiju