ALO! TIKET NEDELJE Cela planeta čeka "El klasiko", plavci dočekuju Everton, popularne "zebre" domaćin Milanu
Foto: Shutterstock

Došao je red da vam ponovo predstavimo neke parove za klađenje i ovog vikenda. Možda vam baš naš predlog tiketa opet donese finu svotu novca.  

Predstavljamo vam četiri naša predloga za ovaj vikend. 

Čelsi - Everton (Subota, 18.30) Engleska 1 

Deluje da je uspon prebogatog tima iz Londona krenuo nakon trijumfa u osmini finala Lige šampiona nad Dortmundom (2:0), kojim je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u četvrtfinale i tako zakaže sebi dvomeč sa aktuelnim šampionom, ekipom Real Madrida.
Nakon toga su Plavci vezali dva trijumfa i u Premijer ligi, i to prvo na svom terenu protiv Lidsa kada je bilo 1:0, a onda i na teškom gostovanju kod Lestera.  

Predlog: 1 (Pobeda Čelsija) Kvota: 1.54

Udineze - Milan (Subota, 20.45) 

Jedan od najzanimljivijih mečeva ovog kola se igra u Udinama, gde će popularne Zebre ugostiti Milan. Milanu visi plasman u Ligu šampiona, pošto su Rosoneri ponovo vezali dva meča bez trijumfa, ali se i pored toga ova ekipa i dalje nalazi na četvrtom mestu na tabeli.

U prošlom kolu je aktuelni šampion Italije samo remizirao na svom terenu protiv Salernitane, ali to na njihovu sreću nije iskoristila Roma koja je poražena na domaćem terenu od Sasuola. Sad je vreme za nešto bolju partiju Milana. 

Predlog: 2 (Pobeda Milana) Kvota: 2.22 

Real Sosijedad - Elče (Nedelja, 16.15) Španija 1

Kako sada stvari stoje, Sosijedad je trenutno najozbiljniji kandidat da se na kraju sezone nađe na četvrtom mestu na tabeli, što kao što je dobro poznato donosi plasman u Ligu šampiona, što i jeste davnašnji cilj ekipe sa “Anoete”.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli remizirao na teškom gostovanju kod Majorke, a taj duel je završen rezultatom 1:1. 

Predlog: 1 (Pobeda Sosijedada) Kvota: 1.40

Barselona - Real Madrid (Nedelja, 21.00) Španija 1

Najslađe smo ostavili za kraj! Naime, ovo kolo nam donosi novi “El Klasiko” pošto će Barselona na svom terenu ugostiti Real Madrid.
Katalonci se nalaze na pragu prve titule još od 2019. godine pošto četa trenera Ćavija ima čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Real Madrid. Iako Barsa u poslednje vreme igra jako tvrdo, deluje da nas ovog puta očekuje jedan otvoren meč, koji bi vrlo lako mogao da nam donese i dosta pogodaka

Predlog: 3+ (Tri ili više golova na meču) Kvota: 1.87

Ukupna kvota: 8,95

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket 

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading