DONEO NEVEROVATNU ODLUKU Slavni fudbaler štrajkuje glađu u zatvoru
EPA-EFE/Fernando Bizerra

Alveš je optužen da je 30. decembra prošle godine silovao jednu devojku u noćnom klubu u Barseloni, a pritvoren je 20. januara, kada se predao policiji! Čovek koji se može pohvaliti izvanrednom karijerom nalazi se u zatvoru Brajans 2 u Barseloni, u kojem se nalazi oko 1.500 pritvorenika, a otvoren je 2007. godine. 

Njegova supruga, bivša manekenka Žoana Sanz teško je podnela ceo skandal. Distancirala se odmah od svog muža, obrisala sve zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a i zvanično je podnela zahtev za razvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Ona je nedavno i putem svog Instagrama obnarodovala, uz reči tuge, da se razišla od Alveša za kojeg će, kako je napisala, "uvek biti tu samo u drugačijoj ulozi". 

VOLEO GA JE ENFILD Bivši as Liverpula objavio kraj karijere zbog srčanih problema

Alveš je, prema navodima brazilskih medija, teško podneo ovaj udarac, i od ponedeljka, kada mu je supruga lično saopštila da se razvodi od njega, odbija da jede u zatvoru u kojem se nalazi.

Prema navodima brazilske emisije "Cuatro al día", bivši reprezentativac Brazila je sada u teškom emotivnom i psihičkom stanju, sve ga je stiglo, te je svih ovih dana proveo bez obroka. 

Ovaj portal dalje prenosi, pozivajući se na izvore bliske igraču, da je Alveš u stanju poptunog rastojstva, da je razdražljiv i vrlo nervozan zbog odluke Žoane da se raziđe od njega. Sedi sam zaključan u ćeliji i ne želi da komunicira sa bilo kim.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading