Mozzart daje najveće kvote na svetu na Junajted, Fenerbahče i Fjorentinu
Foto: EPA/EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije, drugorangirano i trećerangiranom evropsko takmičenje. Igraju se revanši osmine finala, a bukmejkeri Mozzarta su ovog četvrtka izabrali tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

BETIS – MANČESTER JUNAJTED (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2,15

Junajted ima velikih tri gola prednosti (4:1) protiv Betisa. U Andaluziju nisu otputovali povređeni Antoni Antoni Marsijal. Od ranije van stroja su Kristijan Eriksen i Doni van de Bek, dok se u subotu povredio i mladi Alehandro Garnačo. U tim se vraćaju Marsel Zabicer i Viktor Lindelof koji su propustili meč sa Svecima za vikend u Premijer ligi. Erik ten Hag je najavio da će igrati najjači mogući tim, da neće biti čuvanja za Premijer ligu. Na klupi Betisa sedi Čileanac Manuel Pelegrini koji ima titulu na Ostrvu sa Mančester Sitijem. Veliki hendikep je teška povreda Nabila Fekira, prva violina tima. Van stroja su i Luis FelipeHuan KruzPol Montoja.

FENERBAHČE – SEVILJA (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2,20

Sevilja grca u Primeri, boriće se za opstanak, ali su Andalužani specijalisti za Ligu Evrope. U prvom meču na Sančez Pishuanu bilo je 2:0 za španski tim, pa će Fenerbahče morati od starta da juri prednost, da napadne goste. Hoan Hordan i Erik Lamela su pre sedam dana zatresli mrežu turskog giganta i stvorili lepu prednost pred revanš. Očekuje se da će u startnoj postavi Sevilje da se nađu srpski reprezentativci Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović.

SIVAS – FJORENTINA (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 1,65

Fjorentina je u strašnoj seriji, vezala je pet pobeda i mogla bio do trofeja u najslabijem evropskom takmičenju. U prvom meču u Firenci bilo je 1:0 za domaćina. Sivas igra očajno, ima tri poraza u nizu, od toga dva u turskom šampionatu, pa je Viola favorit za prolazak u četvrtfinale. Očekuje se u italijanskom timu Luka Jović koji nije standardan u prvih 11 u Seriji A, dok je pre sedam dana predvodio napad Fjorentine protiv turskog kluba u prvom meču osmine finala Lige konferencije.

Predlažemo i da probate novu igru – ko trese mrežu, pronađi strelca večeras.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading