ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O ŽIVOTU KRISTIJANA RONALDA Pojavio se spisak šta zaposleni kod Portugalca ne smeju da rade do 70 godina nakon njegove smrti
Foto: AP/AP/Amr Nabil

Privatni život Kristijana Ronalda postao je tema interesovanja Arapa nakon što je Portugalac u zimskom prelaznom roku prešao u Al-Nasr.

Tako su, otprilike tri meseca nakon poteza koji je iznenadio celi fudbalski svet, Saudijci od evropske štampe saznali manje poznat detalj vezan za način na koji Ronaldo komunicira sa svojim zaposlenima.

Kako javlja nemački dnevni list "Der Spiegel", kog citira arapska štampa Ronaldo, Georgina Rodrigez i njihovo petoro dece otvoreno razgovaraju o stvarima vezanim za njihov privatni život pred zaposlenima i ne osećaju potrebu da bilo šta kriju od njih.

To je zato što Ronaldo ima ugovor sa svim svojim zaposlenima, bilo da se radi o telohraniteljima, kuvarima ili vozačima, prema kojem se informacije vezane za Ronaldov život ne mogu otkriti do 70 godina nakon njegove smrti!

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O ŽIVOTU KRISTIJANA RONALDA Pojavio se spisak šta zaposleni kod Portugalca ne smeju da rade do 70 godina nakon njegove smrti

AP/Amr Nabil

 

Ako Ronaldovi saradnici ne ispoštuju klauzulu u ugovoro o radu, može da ih tuži ili sam Ronaldo ili njegova rodbina.

Podsećamo, Ronaldo je sa saudijskim fudbalskim gigantom potpisao ugovor do leta 2025. godine, a u Rijadu će zaraditi pravo bogatstvo.

Osnovna plata Ronaldu u Al-Nasru će biti oko 70 miliona evra, ali zajedno sa bonusima i sponzorskim ugovorima Portugalac će zarađivati 200 miliona evra godišnje, odnosno 500 miliona za čitav ugovor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading