IZBOR LEGENDE Ovo je Džajićev tim: Oni će voditi srpski fudbal
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ranije je nekadašnji fudbaler, tehnički, sportski i generalni direktor Crvene zvezde predstavio imena koja će sa njim raditi.

Kada je zvanično predao kandidaturu saznali smo i imena njegovih prvih saradnika.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije biće nekadašnnji ministar poljoprivrede u Vladi Srbije Branislav Nedimović, a na mesta potpredsednika doći će i prvi čovek TSC-a Janoš Žemberi, predsednika Ženskog fudbalskog kluba Crvena zvezda Sandra Sremčević, kao i privrednik Branko Zečević. 

Iskusni Džajić je imenovaoo i svoj izvršni odbor od 10 članova. Tu su predstavnici četiri fudbalska podsaveza i to Dragan Simović iz Vojvodine, Marko Zdravković iz Beograda, Nebojša Živanović će predstavnljati Fudbalski savez Zapadne Srbije, a Zoran Ignjatović Fudbalski savez Istočne Srbije.

REPREZENTACIJA JE OGLEDALO SAVEZA Prvo obraćanje Džajića posle izbora za predsednika i jasna poruka: Moramo da ukinemo klubaštvo (VIDEO)

Članovi izvršnog odbora su takođe i predsednik Trajala Vladan Gašić, predsednik strukovnog udruženja sudija Dejan Delević, predsednik Javora i Zajednice klibova Superlige i Prve lige Srbije Dragomir Lazović, kao i privrednik Aleksandar Mihajlović. Vladimir Petrović Pižon nekadašnji reprezentativac i selektor Srbije sa kojim je Džajić i stigao na Skupštinu će takođe biti u izvršnom odboru, kao i nekadašnji trener Partizana i selektor Srbije Ljubiša Tumbaković. 

Pred njima je veliki posao...

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lepi

14.03.2023 17:57

Zvezdin tim koji ne gubi.Bravo Terzić mnogo si jak.