BRAZILAC PRELOMIO Nejmar istakao gde želi da nastavi karijeru
Foto: Tanjug/AP

Nejmar ima ugovor sa šampionom Francuske do juna 2027. godine i ne vidi sebe u drugoj sredini. 

On želi da odradi ugovor do kraja i nema nameru da prelazi u neki drugi klub. Brazilski fudbaler će pauzirati do kraja sezone, pošto je pre nekoliko dana uspešno operisao koleno u Dohi.

Ornštajn podseća da su pojedini mediji nedavno preneli da bi Nejmar na kraju sezone mogao da napusti francuski klub, ali je dodao da se situacija promenila pošto brazilski fudbaler želi da završi karijeru u redovima francuskog šampiona. 

PRIHVATIO POZIV PIKSIJA, A SAD GA TRAŽI GIGANT Lazar Samardžić na leto menja klub, kontaktirao ga velikan sa Apenina

BRAZILAC PRELOMIO Nejmar istakao gde želi da nastavi karijeru

EPA/ Sebastien Nogier

 

Nejmar (31) je u PSŽ stigao 2017. godine iz Barselone u transferu vrednom 222 miliona evra. On je za klub iz Pariza odigrao 173 utakmica i postigao je 118 golova. 

Inače, urugvajska fudbalska zvezda, Luis Suarez, izjavio je da su on, Lionel Mesi i ostatak ekipe savetovali Nejmara da 2017. godine ostane u Barseloni ili da ode u Englesku, a da je sada jasno da bi mu bilo bolje da je ostao. 

- Poručili smo Nejmaru da će Barselona da dovede pojačanja, jer smo želeli da vratimo titulu na 'Nou Kamp'. Hteo je da ostane, ali njegovo okruženje je zahtevno. Mi smo mu kao prijatelji savetovali da ostane, ali je njegova porodica bila protiv. Rekli smo mu: 'Nejmare, ako si odlučio da napustiš Barselonu, idi u Englesku, fudbal je tamo bolji. Jasno mi je da francuski fudbal napreduje, ali bolje bi mu bilo da je ostao u Barseloni - poručio je Suarez. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading