ANĆELOTI PRED OTKAZOM? Predsedniku Reala smeta Modrić
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Real Madrid zaostaje devet bodova za Barselonom u prvenstvu Španije i teško je očekivati da se domogne titule.

Rezultatima nije zadovoljan ni prvi čovek "kraljevskog kluba" Florentino Perez.

Navodno je predsednik Reala rekao Karlu Anćelotiju da želi da Dani Sebaljos i Marko Asensio igraju veću ulogu u utakmicama i dodao da bi Toni Kros i Luka Modrić trebalo da igraju manje.

Ranije ove nedelje otkriveno je da Ančeloti vidi upravo Modrića i Krosa kao okosnicu svog projekta. Za obojicu vezista se govorilo da su neprikosnoveni starteri u svim većim utakmicama.

Budući da Perez sad smatra da Hrvata i Nemca treba postepeno izbacivati iz ekipe, čini se da postoji jasan sukob predsednika i trenera.

Ugovor čoveku koji je Realu doneo titulu prvaka Evrope prošle sezone ističe leta 2024. godine, ali to kod Pereza nije previše bitno i neće imati problem da mu uruči otkaz ukoliko se stvore uslovi za tako nešto. 

Pred Realom je domaći meč sa Espanjolom u LaLigi, potom sledi revanš osmine finala Lige šampiona sa Liverpulom (prvi meč 5:2), takođe na Santjago Bernabeuu, a uoči reprezentativne pauze na rasporedu je prvenstveni "El klasiko" u Barseloni, koja je nedavno slavila minimalnu pobedu na Bernabeuu, u prvom meču polufinala Kupa kralja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading