DA LI SE SEĆATE BOJANA KRKIĆA? Govorili su da je Mesijev naslednik, karijera mu propala, a sada ima novi posao
Foto: EPA/EPA/ANTONIO COTRIM

Kada je 2007. zaigrao za prvi tim Barselone, Bojan Krkić je s tek navršenih 17 godina srušio rekord najmlađeg igrača prve postave Blaugrane, koji je držao Leo Mesi. 

Od Krkića se očekivalo puno i mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, ali ovaj 32-godišnjak nikad nije do kraja ostvario puni potencijal.

Govorili su da je novi Mesi 

Krkić je s Barselonom osvojio sve što se osvojiti moglo, a nakon odlaska s "Novu Kampa", igrao je za Romu, Milan, Ajaks, Stouk, Majnc, Alaves, Montreal i Visel Kobe, u kojem je bio sve do početka prošlog mjeseca, kad je japanski klub raskinuo ugovor.

DA LI SE SEĆATE BOJANA KRKIĆA? Govorili su da je Mesijev naslednik, karijera mu propala, a sada ima novi posao

EPA-EFE/ROBIN TOWNSEND

 

 

Krkić je pre nekoliko godina priznao kako se teško nosio s pritiskom i kako je patio od teskobe, što ga je kočilo u karijeri. Prošle godine doživeo je tešku povredu od koje se nije do kraja oporavio i Japanci su mu se zahvalili. 

Sa Inijestom pokrenuo biznis

Prema pisanju španski medija, Krkiću to nije teško palo jer je odmah okrenuo novu stranicu u svom životu i posvetio se privatnom biznisu.

Krkić je i tokom igračke karijere obožavao biciklizam, a sad je odlučio da spoji lepo i korisno i u partnerstvu s bivšim saigračem Andresom Inijestom otvorio je firmu "Guava Sport", koja proizvodi luksuzne i skupocene bicikle za brdske staze. Kako su se tek počeli baviti ovim poslom, trenutno imaju samo jedan model, a on košta čak sedam hiljada evra.

- Kada sam ušao u ovaj projekt, znao sam da ću se nastaviti baviti biciklizmom. To je dobar način kombinovanja sporta i druženja. Uskoro bih i ja mogao da učestvujem u trkama i mislim da sam spreman. Uvek sam voleo taj sport, a prethodnih pet godina se ozbiljnije bavim time - rekao je Krkić, čija se firma nalazi u Barseloni. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading