UŽASNE SCENE Huligani u Bosni i Hercegovini kamenovali autobus srpskog kluba (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

 

Utakmica između Brčkog i Radnika trebao je da bude praznik futsala, ali se vrlo brzo nakon meča sve pretvorilo u horor. Futsaleri gostiju iz Bijeljine doživeli su pravi šok kada je grupa huligana kamenovala njihov autobus. 

Utakmica u Brčkom prošla je u najboljem redu, ali je grupa huligana čekala da gosti iz Bijeljine krenu kući. Tada je autobus sa futsalerima Radnika kamenovan, a po prvim informacijama povređenih na svu sreću nema. 

KMF Radnik je preko svojih društvenih mreža objavio snimak nemilog događaja na kojima se vidi huligansko ponašanje grupe momaka. Kamenje je uletalo u autobus, razbijalo stakla...

- Nažalost, nemile scene nas vraćaju u prošlost. Svi koji poznaju stanje u KMF Radnik MD ŠOP znaju da su svi ljudi raznih nacionalnosti dobrobro došli u naš klub. Posle turnira u Sarajevu, gde su napadnuti Srbi, pa nakon dešavanja u Brčkom šta je sledeće? Da li neko treba da nastrada pa da se svi zajedno zapitamo gdje živimo? Pozivam FS RS, N/FS BiH, medije, institucije za kazne da osude ovakve napade i identifikuju počinioce - navodi se u saopštenju KMF Radnika iz Bijeljine. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading