Mozzartov junak osvojio 250.000 evra na 100 dinara! Mislio sam prvo da je 29.000, ne 29.000.000
Foto: Promo/Mozzart

 

Ljubitelji sportskog klađenja imaju novog idola. Upoznali su ga i svi čitaoci Mozzart Sport rubrike Ludi Tiket kada je u nedelju osvanula “anakonda” sa 16 pogođenih parova na kojoj je najmanja kvota bila 1,53. Ukupan koeficijent na uplatu od 100 dinara čak 219.348,46. Ukupan dobitak sa sve Mozzart bonusima astronomskih 29.612.042 dinara!

Ili ako vam je lakše u evrima: nešto više od 250.000 evra! Toliko je M.M. iz Beograda osvojio u subotu kada je na svom Mozzart nalogu sastavio genijalan tiket o kome će se u kladioničarskim krugovima danima pričati. Pogodak za diku, mada junak naše priče nije od onih što voli da se previše hvali, pa iskreno priznaje: ima i do sreće. Mada mu nije baš prvi put da se lepo ovajdio. Istina, ne baš ovako.

“Počeo sam da se kladim kada se pojavilo internet klađenje, uglavnom kraće tikete, ali odigram tako, ne svaki put, i poneki duži … Neki tiket iznenađenja. Nikad ne igram za veči novac. I nikada ne igram one ‘sigurice’. Te male kvote. Obično svi i padaju na tim malim kvotama”, smeje se M.M. iz Beograda

Mozzartov junak osvojio 250.000 evra na 100 dinara! Mislio sam prvo da je 29.000, ne 29.000.000

Mozzart

 

Jer kako sam kaže: klađenje je njemu pre svega zabava.

“Odmalena obožavam fudbal. I mada imam godina – gledam redovno. A igram isključivo preko interneta, iako se nikad ne kladim uživo. Meni je klađenje spojena zabava sa ljubavlju prema fudbalu. Nisam čak ni od onih koji prate da li im je prošao tiket. Tek kada se sve završi, onda sednem pa pogledam šta sam uradio”.

Mozzartov junak osvojio 250.000 evra na 100 dinara! Mislio sam prvo da je 29.000, ne 29.000.000

Mozzart

 

I? Kako je bilo kada je u subotu, negde oko 23 časa, pogledao tiket i video da je u susretu Monpeljea i Lansa prošla igra X2&GG, a da u sudaru Mirandesa i Leganesa nije bilo pobednika… A da je pre toga prošlo prvih 14 parova na kojima je M.M. uglavnom jurio konačne ishode, a uhvatio vala i četiri “iksa”.

“Imao sam neke obaveze. I vratim sam se na neke proslave, godišnjice, upalim kompjuter, imam šta da vidim. Veliko iznenađenje. Prvo sam mislio da sam dobio 29.000 dinara koliko sam se zbunio. Tek posle vidim da su milioni, ne hiljade. Imao sam i ranije dobitke, ali manje naravno. Bežali su mi uglavnom za po jedan par, valjda je svima tako. Baš nedavno sam dobio utešnih 10.000 na osnovu benefita Naplati promašaj. Treba i malo sreće, da se ne lažemo. Pratim ja fudbal zaista, ali nije sve znanje. Kad je dobitak nešto veći, ostavim na nalogu pa da imam da se zabavljam godinu ili dve”.

Sada će biti i za više od toga. I za razne vrste zabave. M.M. zna šta on voli.

“Volim da putujem i putovaću dok mogu. To je jedino što mi u ovom trenutku pada na um. Putujem celog života tako da će deo od ovog dobitka sigurno ići na neka lepa putovanja”.

Srećan put! I svaka čast.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading