NAJGORA MOGUĆA VEST Mladić podlegao povredama nakon nesreće u kojoj su učestvovali fudbaleri Veleža
Foto: Printscreen/instagram/crnahronikabih

U saobraćajnoj nesreći je povređeno šest osoba, dok je jedna osoba izgubila život. Od teških povreda, preminuo je dvadesetdvogodišnji mladić.

Tužnu vest potvrdila je Mersiha Novalić, Portparol MUP-a, koja je istakla da su lekari konstatovali smrt muškarca, koji se nalazio u automobilu prilikom sudara sa autobusom.

- U nesreći je teško povređeno dete i zadobilo je povrede opasne po život, a isti stepen povreda konstatovan je kod jednog muškarca iz putničkog vozila - kazala je Novalićeva za portal "Kliks".

Podsetimo, fudbaleri Veleža su krenuli put Srebrenika, gde ih sutra čeka utakmica 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U nesreći je povređeno i dete, što je potvrdio trener Veleža.

- U automobilu ih je bilo šest ili sedam. Među njima bilo je i jedno dete, daj Bože da ostane živ. Boga molim za njega, jedva smo ga izvukli iz automobila, svi mi – igrači i treneri, morali smo odvaljivati delove automobila da bi pomogli povređenima. Kasnije je došla Hitna pomoć i odvezla povređene, njih četiri, pet, a sa nama su ostale dve devojke koje nisu bile teže povređene, a svi kritični putnici iz automobila su odvezeni u bolnicu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading