ALO! TIKET NEDELJE Sudar "davljenika" u Engleskoj, Lion ne bi smeo opet da se obruka, prštaće u Bundesligi
Foto: Shutterstock

Poslednjih nekoliko kola bili smo blizu, ali nam je dobitak izmicao. Vreme je da se vratimo na pobednički kolosek iako neće biti nimalo lako.

Igra se veliki broj utakmica, a mi ćemo sa našim predlozima pokušati da vam olakašmo izbor.

VEST HEM - NOTINGEM (Subota, 16.00) Engleska 1

Utakmica od velike važnosti i za jedne i za druge. Vest Hemu gori pod nogama, a Dejvid Mojes ukoliko ne želi da ostane bez posla mora da napravi taktiku koja će njegovoj ekipi doneti pobedu.

"Čekićari" su 18. na tabeli sa 20 bodova, a u goste im dolaze "šumari" koji su 13. sa pet bodova više. Notingem bi u slučaju pobede napravio možda i presudan korak u borbi za opstanak. Ni jedni ni drugi se ne mogu pohvaliti dobrom formom, ali Vest Hem je suviše kvalitetna ekipa da bi ispala iz lige, pa očekujemo da to potvrde i pobegnu iz zone ispadanja.

PREDLOG: 1 (Pobeda Vest Hema) Kvota: 1.80

ANŽE - LION (Subota, 17.00) Francuska 1

Lion drugo kolo zaredom igra protiv tima iz zone ispadanja. Prošli put ih je pobedio Okser sa 2:1, a sada imaju još lakši zadatak pošto gostuju Anžeu.

Anže je zakucan za dno tabele sa samo 10 bodova uz dve pobede i samo čudom mogu da izbegnu ispadanje iz lige. Lion ne blista, igra sa mnogo oscilacija i deveti je sa 35 bodova, ali ne bi smeo da se obruka u susretu protiv fenjeraša.

PREDLOG: 2 (Pobeda Liona) Kvota: 1.75

HERTA - AUGZBURG (Subota, 15.30) Bundesliga

Ako su nas na nešto Nemci navikli to je onda veliki broj golova.

I dok se Union bori za titulu, drugi klub iz Berlina, Herta, bori se za opstanak. Herta je trenutno 17. na tabeli sa isto toliko bodova, a odbrana joj je rak rana. Klub iz Berlina je primio čak 40 golova, dakle skoro dva po meču. Dobrom defanzivom se ne može pohvaliti ni Augzburg koji je primio 36 pogodaka, pa mi očekujemo veliki broj golova i na ovoj utakmici.

PREDLOG: 3+ (Na meču će biti najmanje tri gola) Kvota: 1.85

FRAJBURG - BAJER LEVERKUZEN (Nedelja, 15.30) Bundesliga

Kao i za prethodno, slično važi i za ovaj par. 

Frajburg je jedno od najprijatnijih iznenađenja u ligi i sa 40 bodova nalazi se na četvrtom mestu. Nakon što ih je Dortmund razbio sa 5:1, ostvarili su pobede protiv Štutgarta i Bohuma, a sada im goste dolaze "farmaceuti", koji su su spektakularnom dvomeču izbacili Monako iz Lige Evrope. Leverkuzen mnogo daje, ali isto tako mnogo i prima golova (35:35). U prvom meču ova dva tima Frajburg je slavio sa 3:2, pa veliki broj pogodaka očekujemo i ovoga puta.

PREDLOG: GG 3+ (Oba tima će postići najmanje po gol i zbir golova će biti najmanje 3) Kvota: 2

UKUPNA KVOTA: 11.65

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading