DRAMA NEKADAŠNJEG FUDBALERA PARTIZANA Nasilnici žele da ga mu otmu stan, napali mu suprugu i uzeli novac
Foto: Alo/Alo, Marko Metlaš

 

Nekadašnji kapiten Partizana, a danas igrač RFK Novog Sada, Branislav Jovanović nalazi se velikim problemima, jer je nekoliko muškaraca upalo u njegov stan sa tvrdnjom da je to zapravo njihov stan.

To je bio tek početak muka za iskusnog igrača i njegovu porodicu:

- Znate kako, ja sam uredno potpisao ugovor, overio ga kod notara i dobio ključ u ruke. Odjednom, tačnije nakon više od godinu dana koliko živim u Vardarskoj 27, pojavio se čovek koji je rekao da ima ugovor za taj stan i da je stan njegov. Rekao sam mu da nije nikakav problem, da ćemo ići na sud, pa kome sud odredi stan - njegov je. Na lep način sam mu objasnio da ako je nekog od nas prevario investitor i ako nam je duplo prodao stan, da ćemo ga tužiti - kaže vidno zabrinut Jovanović u ispovesti za Informer i dodaje da je pokušao da dođe do investitora, ali da mu se oni ne javljaju.

Kroz sve ovo prolaze i njegovi najbliži:

- Bio sam sa detetom kod logopeda pre dva dana, a supruga je otišla do stana da pokupi neke stvari. Ispred su stajali muškarci koji su je odgurnuli. Ubrzo sam došao tu sa detetom, a došlo je i do fizičkog obračuna - priča Jovanović, koji nije imao niti jednu mrlju u karijeri, što na terenu, što van njega.

Imao je Jovanović jasnu poruku za kraj:

- Ja nisam siledžija poput njih, želeo sam sve da rešimo mirnim putem. Ja sam novac uplatio investitoru, čist sam kao suza u ovom haosu! Dete mi je pretrpelo šok i mora da ide kod psiloga, supruga je doživela da je guraju nasilnici, a ja molim policiju i državu da reaguju. Moram da napomenem da sam pre nego što sam kupio stan pričao sa komšijama, svi su mi rekli da nije kupljen, sa svima sam u odličnim odnosima, čak mi je jedan sa trećeg sprata namešta vrata. Komšije su me i obavestile šta se dešava, a očigledno su samo čekali momenat nisam u njemu da bi uleteli! Nisu mi samo izbacili stvari, već su mi ukrali i pare iz stana - zaključio je kapiten prvoligaša RFK Novi Sad i nekadašnji igrač brojnih evropskih i srpskih klubova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading