PREOKRET Nejmar ne želi da napusti PSŽ, traži obeštećenje od 200 miliona evra
EPA-EFE/Peter Powell

Nejmar je 2017. godine stigao u PSŽ iz Barselone za čak 222 miliona evra. Brazilski fudbaler je ove sezone pored Lionela Mesija i Kilijana Mbapea trebalo da bude lider tima. Međutim, Nejmar je na konstantnom udaru kritika zbog loših igara u dresu "svetaca", a navodno je u sukobu sa trenerom Kristofom Galtijeom i sportskim direktorom kluba Luisom Kamposom.

Francuski mediji podsećaju da se brazilski fudbaler povredio na meču sa Lilom, a odsustvovaće nekoliko nedelja van terena.

"Čelnici PSŽ-a su odlučili da prodaju Nejmara, pošto žele da grade tim oko Mbapea. Brazilac je bio neprijatno iznenađen kada je čuo da klub planira da ga proda na kraju sezone. Nejmar je ljut na čelnike kluba, jer ne želi da se odrekne visoke svote novca, koju zarađuje u Parizu. On je poručio čelnicima kluba da ne želi transfer u drugi klub. Jedina mogućnost je raskid ugovora, ali Brazilac u tom slučaju traži obeštećenje od 200 miliona evra", piše "Ekip".

TRENER SVE OTKRIO Evo ko je kriv za Nejmarovu povredu

Francuski mediji podsećaju da je Nejmar jedan od najplaćenijih fudbalera sveta.

"Nejmar je ovim nastupom šokirao čelnike PSŽ-a, koji nisu ni slutili da Brazilac zahteva toliko obeštećenje ako raskine ugovor sa klubom. Njima je jasno da Nejmar neće lako da odustane od svoje namere. On je poručio rukovodstvu kluba da će da odbije svaku ponudu koju PSŽ prihvati za njega. To samo dokazuje da su Nejmar i njegovi advokati bahati", navodi "Ekip".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading