LEKARI OKO KAPITENA, A PORTUGALAC I UKRAJINAC PRAVE GLUPOSTI Engleska bruji o skandaloznom potezu fudbalera (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Fudbaleri Čelsija nastavili su seriju katastrofalnih rezultata, pošto su na svom terenu minimalnim rezultatom izgubili od Sautemptona.

Ipak, rezultat je ostao u senci jezivog događa koji se desio u 74. minuta, a zbog kog je kapiten domaće ekipe Cezar Aspilikueta hitno prebačen u bolnicu.

Aspilikueta je želeo glavom da spreči opasnost od gola, ali je baš u tom momentu napadač gostiju pokušao da na spektakularan način dođe do pogotka.

Seku Mara je pokušao da izvede "makazice" i tom prilikom je nokautirao kapitena Čelsija.

 

 

Posle toga usledio je dugi prekid, a jedan od šestorice lekara koji su ukazivali pomoć Špancu rekao je da je u jednom trenutku u pitanju bio i život iskusnog defanzivca i dugogodišnjeg kapitena popularnih "plavaca". Njemu je na licu mesta davan kiseonik.

Na tribinama je vladao muk, ali to nije smetalo Žoau Feliksu i Mihajlu Mudriku da se u tim trenucima - dodaju loptom. I to na samo nekoliko metara od mesta na kome se lekari bore za život njihovog saigrača.

Srećom, Aspilikueti je uspešno pružena prva pomoć i on je došao svesti, a posle preliminarnih ispitivanja čini se da će biti poptuno spreman već za nekoliko dana.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading