PROPAST NEJMARA Vredi samo 60 milki, a ni ribe ga neće
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Instagram

Pari Sen Žermen je odlučio da stavi Nejmara na transfer-listu i traži samo 60 miliona evra. Da, samo, jer je u leto 2017. za njega platio Barseloni 222 miliona, što je i dan-danas svetski rekord.

Bogatim vlasnicima „svetaca“ je dozlogrdilo ponašanje problematičnog Brazilca - igranje pokera i poseta lokalu brze (nezdrave) hrane su prelile čašu nezadovoljstva Arapa - pa mu već čekiraju odlaznu kartu s „Parka prinčeva“. U nadi da će navodno već započeti pregovori s Čelsijem uroditi plodom.

PROPAST NEJMARA Vredi samo 60 milki, a ni ribe ga neće

EPA-EFE/Peter Powell

 

Pored profesionalnog, 31-godišnji fudbaler dobio je korpu i na privatnom planu. Brazilska odbojkaška reprezentativka Kejla Alves Ramaljo, na društvenim mrežama (7,8 miliona pratilaca na Instagramu) poznatija kao Kej Alves, otkrila je da je Nejmar njoj i blizakinji Kejt, takođe odbojkašici, ponudio seks utroje!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key Alves (@keyalves)

- Znate šta je rekao: „Ko zna, možda završim s obe.“ Da sestri nije poslao poruku, da se javio samo meni, već bih bila u Parizu - rekla je 23-godišnja lepotica, koja na platformi za odrasle Onlifansu od erotskog sadržaja zarađuje 50 puta više nego na odbojkaškom terenu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading