BURNA ŽIVOTNA PRIČA ROBERTA KARLOSA Bio je majstor na terenu, ali o ovim detaljima slavnog fudbalera malo ko zna
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Čuveni brazilski levi bek Roberto Karlos smatra se jednim od najboljih fudbaler u istoriji na svojoj poziciji. Poznat je po topovskom udarcu i nastupima za madridski Real i brazilsku fudbalsku reprezentaciju s kojom e osvojio srebro u Francuskoj 1998. godine i svetski naslov u Japanu i Koreji 2002. godine. Međutim, slavni fudbaler imao je puno poroka koji su ga dotukli, usput je napravio i jedanaestero dece, prenosi Večernji list. 

- Jedan trener je došao i hteo je da nam ukine piće, izdržao sam tri meseca - čuvena je rečenica jednog od najboljih igrača ikada.

Koliko je na terenu bio odličan podjednako toliko je bio opčinjen ludim provodima.

BURNA ŽIVOTNA PRIČA ROBERTA KARLOSA Bio je majstor na terenu, ali o ovim detaljima slavnog fudbalera malo ko zna

EPA-EFE/ABIR SULTAN

 

SVI PRIČAJU O OVOME Evo koje su zastave na šlemu spasioca sa koreografije Trabzona (VIDEO)

Nije mogao bez ludih provoda, pogotovo kada su u blizini neki njegovi zemljaci. Krasilo ga je to što se njegov buran noćni život nimalo nije odražavao na igre na terenu. Osvojio je sve što vredi u fudbalu. Koliko trofeja je skupio, bio je sa višestruko većim brojem žena. Otac je dvocifrenog broja dece, a viđa samo dvoje. Verojatno nema ljubitelja fudbala koji nije čuo za slavnog Roberta Karlosa.

Legendarni levi bek i pravi boem. Postigao je jedan od najmisterioznijih golova ikada. Bilo je to 1997. godine na Kupu konfederacija. Njegov slobodni udarac neobične putanje postao je predmet proučavanja pojedinih profesora fizike. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading