NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA O NESREĆI U TURSKOJ Znam ljude koji su izgubili porodice u zemljotresu
FK Partizan

Posledice su stravične, pošto je više hiljada ljudi izgubilo život.

Mnogo sportista sa ovih prostora igra u Turskoj, među kojima je i nekadašnji fudbaler Partizana Marko Jevtović.

Na svu sreću, igrači Gazijantepa Marko Jevtović i Lazar Marković su sa saigračima u kritičnom periodu boravili u Antaliji.

Nedelju dana posle jezivih scena, Marko Jevtović se u razgovoru za Mozzart Sport osvrnuo na dešavanja u Turskoj.

STRAŠNA SUDBINA POZNATOG FUDBALERA Čuo tužne vesti, pa hitno morao da otputuje u domovinu

- Posledice su nesagledive. Tragedija je velika i svi smo u šoku. Neverovatno mi je da se desilo to što se desilo, 11 gradova je pogođeno, zgrade su se rušile kao kule od karata. Gledajući te snimke prolazi jeza svakoga, a kamoli nas koji smo živeli u tom kraju. Znam mnoge ljude koji su izgubili čitave porodice. Još smo u šoku. Posle nekoliko dana, kada sam shvatio šta se desilo, tek onda me je maksimalno pogodila tuga - rekao je Jevtović i dodao:

- Gazijantep kao grad je dosta bogat za razliku od ostalih pogođenih gradova gde su posledice još veće. Hataj je verovatno najsiromašniji grad u tom regionu i tamo su uz Kahramanmaraš najveće posledice. Ti gradovi su najviše stradali. Turska je ogromna zemlja, snažna i oporaviće se koliko je to moguće, ukoliko je ikako moguće zaista se oporaviti od ovakve tragedije. Nadam se samo da je žrtava što manje i da se sve što pre završi. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading